ΑΘΗΝΑ
01:26
|
08.09.2024
Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας χθες (Κυριακή (19/9) στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra News, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, κατακρίνοντας συγκεκριμένα την αντιγραφή συνθημάτων και συμβόλων του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

«Αυτά με τα χρώματα, αυτό που είπε για τον ήλιο, προκαλούν. Είναι προϊόν φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών, χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας έχει ξεχάσει ότι ήταν 5 χρόνια πρωθυπουργός και μιλά λες και είμαστε λωτοφάγοι» καταλογίζοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το «ταλέντο» ότι μιλάει πολύ χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Υπογράμμισε ότι η αντίδραση του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να είναι «η προσπάθεια να ανατάξουμε την παράταξη μας, να την δυναμώσουμε, γιατί πιστεύω ότι πραγματικά έχει ανάγκη η χώρα μας μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη που θα μιλά και με προοδευτικό πρόσημο, αλλά και με ρεαλισμό για τα μεγάλα θέματα».

Αναφερόμενος τέλος στα κυβερνητικά μέτρα που εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν μια εβδομάδα, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε παράλογο και βαθιά ταξικό το μέτρο της κατάργησης φόρου στις γονικές παροχές έως 800.000 ευρώ ανά γονέα, καθώς βοηθάει τους πάρα πολύ πλούσιους και όχι σε ένα χαμηλότερο όριο, ώστε να αφορά όντως τη μεσαία τάξη, όπως είπε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα