ΑΘΗΝΑ
14:00
|
26.04.2024
Έβαλε τη φανέλα της Ρωσίας και ανήρτησε στο Τουίτερ μήνυμα σε άπταιστα ρώσικα με αφορμή των αγώνα βετεράνων στη μνήμη του διάσημου παππού του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκίνηση στους θαυμαστές του παλιού σοβιετικού ποδοσφαιριστή Σεργκέι Σάλνικοφ προκάλεσε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του επαγγελματία τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά στο Τουίτερ με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές στο Σοκολνίκι προς τιμήν του παππού του.

Φορώντας προς τιμή του Ρώσου παππού την εθνική φανέλα ποδοσφαίρου της Ρωσίας και μιλώντας άπταιστα ρώσικα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε το μήνυμά του απλά και καθαρά:

“Αγαπητοί βετεράνοι του σοβιετικού ποδοσφαίρου και διοργανωτές του τουρνουά Σεργκέι Σάλνικοφ. Αγαπητοί θεατές. Γνωρίζω ότι ο παππούς μου ήταν αφοσιωμένος σε αυτό το παιχνίδι όλη του τη ζωή – το ποδόσφαιρο. Ο Σεργκέι αγαπούσε το ποδόσφαιρο τόσο πολύ που μπορούσε να μιλάει για αυτό για ώρες.

“Επιτέλους είδαμε ένα τόσο υπέροχο τουρνουά. Την ημέρα αυτή, όλοι θυμόμαστε θερμά τον Σεργκέι Σάλνικοφ. Ελπίζουμε ότι αυτό το τουρνουά θα είναι μεγάλη χαρά τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές του τουρνουά. Ολόκληρη η οικογένεια σας εύχεται καλή υγεία με όλη την καρδιά της”.

Ο Σοβιετικός ποδοσφαιριστής Σαλνίκοφ (1925-1984) είχε αφήσει εποχή κατακτώντας με τις ποδοσφαιρικές ομάδες Ντιναμό Μόσχας και Σπαρτάκ τρία πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα στην πρώην ΕΣΣΔ. Το μεγαλύτερο κατόρθωμά του ήταν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 1956 στη Μελβούρνη με τη θρυλική ομάδα της Σοβιετικής Ένωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή πολιτικών στη Λαμπαδηδρομία: Παραβίαση θεμελιωδών αρχών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα