ΑΘΗΝΑ
15:20
|
26.04.2024
«Τουλάχιστον παιδαριώδης ο κυβερνητικός χειρισμός» σχετικά με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κατά την αξιωματική αντιπολίτευση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο κυβερνητικός χειρισμός του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου για τα εγκαίνια του τουρκικού σπιτιού «είναι τουλάχιστον παιδαριώδης» σχολιάζει σε δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ). 

Όπως εξηγεί, «απαξιώνει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής αλλά εκθέτει ταυτόχρονα και  τον Έλληνα Πρωθυπουργό, που για άλλη μια φορά εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας κάθε δυο ώρες στάση σε σχέση με τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ανάλογα με το ποια τάση στο εσωτερικό της ΝΔ ασκεί τις μεγαλύτερες πιέσεις».

Κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, «καλό είναι ο κος Μητσοτάκης να καταλάβει ότι η παρουσία και οι συναντήσεις του σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί να υπόκεινται σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες και σε παιχνίδια εσωκομματικών ισορροπιών».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Ο κυβερνητικός χειρισμός του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου σε τουρκική εκδήλωση είναι τουλάχιστον παιδαριώδης.

Απαξιώνει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής αλλά εκθέτει ταυτόχρονα και τον Έλληνα Πρωθυπουργό που για άλλη μια φορά εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας κάθε δυο ώρες στάση σε σχέση με την συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ανάλογα με το ποια τάση στο εσωτερικό της ΝΔ ασκεί τις μεγαλύτερες πιέσεις.

Καλό είναι ο κος Μητσοτάκης να καταλάβει ότι η παρουσία και οι συναντήσεις του σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί να υπόκεινται σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες και σε παιχνίδια εσωκομματικών ισορροπιών.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Ουκρανία: Σύλληψη και προφυλάκιση Μητροπολίτη για συνεργασία με τις Ρωσικές αρχές

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα