ΑΘΗΝΑ
22:56
|
16.10.2021
Μέηλς ανέφεραν ότι ο Χάντερ θα βοηθούσε στο ξεπάγωμα "μπλοκαρισμένων" περιουσιακών στοιχείων του Μουαμάρ Καντάφι για τη νέα λιβυκή κυβέρνηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από συνεργάτες του Χάντερ Μπάιντεν αποκαλύπτουν ότι ζήτησε 2 εκατομμύρια δολάρια “μ΄ίζα” για να χρησιμοποιήσει την επιρροή του στην κυβέρνηση, στην οποία ο πατέρας του ήταν αντιπρόεδρος και να ξεπαγώσει περιουσιακά στοιχεία του Μουαμάρ Καντάφι, ύψους 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο γιος του νυν προέδρου των ΗΠΑ, πέραν της “διείσδυσης” στη Λιβύη, υποσχόταν και πρόσβαση στην κινεζική κυβέρνηση.

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους δωρητές των Δημοκρατικών, Σαμ Τζαουχάρι και Σεΐχη Μοχάμεντ αλ-Ραχμπάνι, τα οποία δημοσιεύθηκαν από το Insider την Πέμπτη , ανέφεραν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν είχε προσφερθεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων της Λιβύης.

Οι δύο εργάζονταν για να ξεπαγώσουν “μπλοκαρισμένα” δισεκατομμύρια δολάρια περιουσιακών στοιχείων του προέδρου της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι για τη νέα λιβυκή κυβέρνηση.

Αν τα κατάφερναν θα κέρδιζαν το 5% της αξίας των “ξεμπλοκαρισμένων” κεφαλαίων, δηλαδή “μίζα” εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – χρονολογούνται από το 2015, όταν ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος και αναφερόταν η βοήθεια του Χάντερ για μια συμφωνία σχετικά με δισεκατομμύρια λιβυκών περιουσιακών στοιχείων που είχαν “παγώσει” από την κυβέρνηση Ομπάμα.

Τα μηνύματα αυτά δεν σχετίζονται με τον διαβόητο φορητό υπολογιστή του Χάντερ.

Στο πρώτο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με ημερομηνία 28 Ιανουαρίου 2015, ο δωρητής των Δημοκρατικών, Σαμ Τζαούχαρι, αναφέρθηκε επανειλημμένα στον Χάντερ ως “#2 γιος” και σημείωσε ότι ο Χάντερ είχε ζητήσει 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η συνεργασία με τον Χάντερ μάλιστα απαριθμούσε μια σειρά από προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικής σχέσης του με τον θετό γιο του Τζον Κέρι (Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2013 έως το 2017) , Κρις Χάιντς και τον υψηλού επιπέδου πρόσβαση στην Κίνα.

Το δεύτερο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στάλθηκε στις δύο επαγγελματικές επαφές από τον δικηγόρο της Ουάσιγκτον Τζον Σάντγουεγκ στις 26 Φεβρουαρίου 2016, σχετικά με την ίδια συμφωνία.

Δεινός πότης, σε σύγχυση από τα ναρκωτικά, με ένα παιδί εκτός γάμου που δεν το αναγνώριζε αρχικά και πολύ χρήμα μέσω σκοτεινών και σκληρών επιχειρηματικών συμφωνιών, ο Χάντερ Μπάιντεν είναι το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας και ο συνεχής “πονοκέφαλος” του Αμερικανού προέδρου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εσωτερική έρευνα στο Facebook για λογοκρισία φιλοπαλαιστινιακού περιεχομένου

Η “γερμανική δεκαετία” τέλειωσε…

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ.Τσίπρα με τον δήμαρχο Ιθάκης

ΚΙΝΑΛ: Μεσολαβητικές επαφές Γ. Παπανδρέου με όλους τους υποψηφίους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα