ΑΘΗΝΑ
11:27
|
14.07.2026
Νέες δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων από τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του “Ευαγγελισμού”, Γιώργο Μπουλμπασάκο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού”. 

Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Μας ευχαριστεί λίγο ότι έχουμε μια τάση σταθεροποίησης, αλλά τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα”, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του “Ευαγγελισμού”, Γιώργος Μπουλμπασάκος. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διακομίσθηκε το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο, με συμπτώματα κορονοϊού. Εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας και διασωληνώθηκε. 

“Έχει προβλήματα, υποκείμενα νοσήματα, για αυτό ανησυχούμε. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε έναν καλό δρόμο προκειμένου να τα ελέγξουμε”, πρόσθεσε ο κ. Μπουλμπασάκος αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του κ. Λεβέντη και επανέλαβε την κρισιμότητα των επόμενων 24ωρων. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Προπόνηση με ασκήσεις αντιστάσεων: Μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα