ΑΘΗΝΑ
07:08
|
16.04.2024
Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του πράκτορα 007 έγινε μετά τρεις αποτυχημένες απόπειρες από τον Απρίλιο του 2020.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τη συμμετοχή επιφανών συντελεστών της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, “No Time To Die”, Οσκαρικών ηθοποιών και μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας πραγματοποιήθηκε απόψε στο Λονδίνο η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ “No Time To Die”.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι, και οι συμπρωταγωνίστριές του, Λασάνα Λιντς και Λέα Σεϊντού ένωσαν τις δυνάμεις τους για την πρεμιέρα που τροφοδοτεί της ελπίδες της βιομηχανίας κινηματογράφου για νέα κέρδη μέσω της μαζικής προσέλκυσης των θεατών στις κινηματογραφικές αίθουσες ξανά σε επίπεδα πριν από την έλευση της πανδημίας.

No Time To Die»: Ο Ντάνιελ Κρεγκ στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας

Η προβολή του “No Time To Die”, της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν αλλά να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters πριν την πρεμιέρα δήλωσε πως αυτό που θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, είναι “ο κόσμος”.

Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων στην πρεμιέρα, ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του πρίγκιπας Ουίλιαμ με τις συζύγους τους. Είχαν επίσης λάβει πρόσκληση υγειονομικοί και μέλη των ενόπλων δυνάμεων, ως ένα «ευχαριστώ» για το έργο τους στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Guardian: «Ελιτίστικο» το σχέδιο της Ελλάδας για πριβέ ξεναγήσεις στην Ακρόπολη

Ανησυχεί για τη δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα ο Ίλον Μασκ

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον Γιάννη Φέρτη με ένα συγκινητικό βίντεο

Αστυγραφίες στην Οθόνη στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα