ΑΘΗΝΑ
13:47
|
26.04.2024
Σήκωσε το «γάντι» ο Πάνος Καμμένος, μετά την ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, με την οποία αποκαλούσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες «ακραία δεξιά».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήκωσε το «γάντι» ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, με την οποία αποκαλούσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες «ακραία δεξιά».

Συγκεκριμένα, στον απόηχο των ανησυχητικών γεγονότων στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης και τη δυσκολία της κυβέρνησης να καταγγείλει τις φασιστικές ομάδες που επιτέθηκαν σε αντιφασίστες μαθητές και φοιτητές, ο Γιάννης Οικονόμου επιχείρησε να αντεπιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ εγκαλώντας τον επειδή είχε συνεργαστεί με τον Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.

«Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής», έγραψε νωρίτερα στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ωστόσο, η απάντηση ήρθε από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος επίσης μέσω twitter, έγραψε χωρίς περιστροφές ότι ο κ. Οικονόμου του είχε ζητήσει τότε να τον πάρει μαζί του, σε θέση μετακλητού. «Μη με προκαλείς…», καταλήγει η ανάρτηση, στην οποία απεθύνεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο αποκαλώντας τον «Γιαννάκη μου».

«Γιαννάκη μου θυμάσαι που παρακαλούσες να σε παρω μαζί μου αλλά με θέση μετακλητού. Μη με προκαλείς ….», έγραψε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος.

Πηγές: Το Κουτί της Πανδώρας, iEidiseis

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Σι Τζινπίνγκ: Η Γη είναι αρκετά μεγάλη για την Κίνα και τις ΗΠΑ

Κλονίζεται ο Ερντογάν

Παρέμβαση ΝΑΤΟ σε Κίνα εν μέσω της επίσκεψης Μπλίνκεν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα