ΑΘΗΝΑ
05:13
|
29.05.2024
Σύμφωνα με το BBC η κυκλοφορία αναμένεται στις 7 Ιανουαρίου, την ημέρα που ο “Λευκός Δούκας” θα γινόταν 75 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις 7 Ιανουαρίου, ανήμερα των 75ων γενεθλίων του, θα κυκλοφορήσει το “χαμένο” άλμπουμ του Ντέιβιντ Μπόουι “Toy”, το οποίο είχε ηχογραφηθεί το 2001 και διέρρευσε αρχικά το 2011. Το άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει επανεγγραφές και ανανεωμένες εκδοχές ορισμένων από των πρώτων τραγουδιών του Βρετανού εκλιπόντος μουσικού, θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με την ειδική έκδοση σετ “Era Five”.

Όπως αναφέρει ο παραγωγός του Μπόουι, Μαρκ Πλάτι, αυτό το άλμπουμ “ αποτυπώνει τον ήχο των ανθρώπων που χαίρονται να παίζουν μουσική. Το Toy μοιάζει με μια στιγμή στο χρόνο που έχει συλληφθεί σε ένα κεχριμπάρι χαράς, φωτιάς και ενέργειας. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους μπορώ να ανακοινώσω ότι τώρα ανήκει σε όλους μας”.

Σε tweet στον επίσημο λογαριασμό του Ντέιβιντ Μπόουι αναφέρεται: “Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον πλανήτη, αν είναι 29 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να ακούσετε μέσω streaming τη ραδιοφωνική έκδοση του single ‘You’ve Got A Habit Of Leaving’ από το επερχόμενο άλμπουμ Toy μέσω της αγαπημένης σας πλατφόρμας”.

Ο Ντέιβιντ Μπόουι απεβίωσε στις 10 Ιανουαρίου του 2016, λίγες ημέρα μετά τα 69ά γενέθλια του.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η ταινία – σταθμός στην καριέρα του αείμνηστου Μπόουι “Labyrinth” επέστρεψε για περιορισμένες προβολές στη μεγάλη οθόνη στις ΗΠΑ με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την κυκλοφορία της.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χαίρε Ξένε Στη Χώρα των Ονείρων, η νέα έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ακόμη ένα βραβείο στο ντοκιμαντέρ «Το αίνιγμα της Κέρου»

Πωλείται το σπίτι του «Home Alone»: Πόσα εκατ. θα το αγοράσει ο νέος «ΜακΚάλιστερ»;

Οι νικητές των θεατρικών βραβείων «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα