ΑΘΗΝΑ
05:55
|
04.05.2024
“Ουπς! Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα!”, λέει στο τελευταίο της μήνυμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έφυγε από τη ζωή η νεαρή δημοσιογράφος, Αριάδνη Γερασιμίδου, μετά από τετράχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος με εμπειρία ετών στο ρεπορτάζ του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχε συγκινήσει προ ημερών τους χρήστες του Facebook όταν με μήνυμά της μιλούσε για τον αγώνα που έδινε να κρατηθεί στην ζωή ενώ οι γιατροί την είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχει άλλη θεραπεία που θα μπορούσε να ακολουθήσει. “Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ”,  είχε γράψει. 

Αυτή τη φορά με ανάρτηση που έγινε στο προφίλ της στο Instagram από οικείο της πρόσωπο, μεταφέρονται τα τελευταία της λόγια και το μήνυμα που ήθελε να στείλει. “Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα: πριν από λίγο άφησε.

”Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! 😉 Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)”,  αναφέρει το μήνυμα στο Instagram.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariadni Gerasimidou ♾ ?? (@aria_f1)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Μήνυμα της ΕΣΗΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου στις 3 Μαΐου

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα