ΑΘΗΝΑ
22:15
|
05.05.2024
Ένα βήμα πριν από την επιβολή πρόσθετων περιοριστικών μέτρων βρίσκονται οι Σέρρες και η Καρδίτσα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα βήμα πριν από την επιβολή πρόσθετων περιοριστικών μέτρων βρίσκονται οι Σέρρες και η Καρδίτσα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων εισηγείται να ανέβουν στο «κόκκινο επίπεδο» συναγερμού για τον κορονοϊό, όπως αρκετές άλλες περιοχές κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα, στην Καρδίτσα εντοπίστηκαν 29 κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο, ενώ στις Σέρρες 33 νέες μολύνσεις, με την κατάσταση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας να γίνεται ανησυχητική, λόγω των αυξημένων νοσηλειών σε απλές κλίνες covid αλλά και στις ΜΕΘ.

Παράλληλα, οι ειδικοί φέρονται να αποφάσισαν την εισήγηση παράτασης των περιοριστικών μέτρων σε άλλες 11 περιφερειακές ενότητες, μεταξύ των οποίων η Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Σε καθεστώς επιπλέον μέτρων βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Καβάλας, Καστοριάς, Ξάνθης και Δράμας.

Τα πρόσθετα μέτρα προβλέπουν απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας και απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα