ΑΘΗΝΑ
00:50
|
17.04.2024
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τις αρχές ανταγωνισμού της Β. Μακεδονίας και της Αλβανίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τις αρχές ανταγωνισμού της Β. Μακεδονίας και της Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της και της επιρροής της στην διαμόρφωση πολιτικών ανταγωνισμού, τόσο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και Βαλκανίων, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και διεθνώς, καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας σε διμερές επίπεδο με αρχές Ανταγωνισμού άλλων χωρών, προχώρησε στις 29.09.2021 στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Αρχή Ανταγωνισμού της Βόρειας Μακεδονίας. Η υπογραφή του μνημονίου πραγματοποικήθηκε στα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Αθήνα.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας με την Αρχή Ανταγωνισμού της Β. Μακεδονίας υπεγράφη στην Αθήνα, στις  29.09.2021, από τους Προέδρους των δύο Αρχών Ανταγωνισμού, Ιωάννη Λιανό και Βλαντιμίρ Ναουμόβσκι παρουσία της Πρέσβεως της Βόρειας Μακεδονίας κας Λιντίγια Μποσκόβσκα και του συμβούλου της Πρεσβείας κ. Σαμίρ Γκανίγια. 

Περαιτέρω, στο πλαίσιο της ανάληψης και υλοποίησης πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της συνεργασίας σε διμερές επίπεδο με άλλες Αρχές Ανταγωνισμού, η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις 7.09.2021 προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Αρχή Ανταγωνισμού της Αλβανίας.

Η υπογραφή της συμφωνίας με την αλβανική Αρχή Ανταγωνισμού έγινε στις 7.09.2021 διαδικτυακά λόγω των περιορισμών λόγω του Covid-19. Εντούτοις οι Αρχές Ανταγωνισμού των δύο χωρών έχουν προγραμματίσει στο προσεχές μέλλον την ανταλλαγή επισκέψεων και την οργάνωση κοινών δράσεων στο πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Πηγές: ΑΘΗΝΑ 9.84, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Το ισραηλινό συμβούλιο πολέμου αποφάσισε επώδυνα αντίποινα κατά του Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα