ΑΘΗΝΑ
21:10
|
18.04.2024
«Ένας χρόνος από την πανηγυρική δικαίωση του αντιφασιστικού αγώνα, όμως ήδη το αυγό του φιδιού ξαναζεσταίνεται», τονίζει σε δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ένας χρόνος από την πανηγυρική δικαίωση του αντιφασιστικού αγώνα, όμως ήδη το αυγό του φιδιού ξαναζεσταίνεται», τονίζει σε δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Βαρουφάκης προσθέτει ότι «η πλήρης παλινόστηση της ολιγαρχίας, μια κυβέρνηση της ΝΔ με ακροδεξιούς φασίζοντες υπουργούς, η φτώχεια και ο όλο και πιο βαθύς εξευτελισμός των πολλών, όλα αυτά ανασταίνουν τον φασισμό». Υπογραμμίζει ότι «ακούμε ξανά τη θεωρία των δύο άκρων, ξαναβλέπουμε κυβέρνηση της ΝΔ, όπως τότε και επί Σαμαρά, να αλληθωρίζει προς τη φασιστική, ξενοφοβική, εθνικιστική δεξιά».

Το ΜέΡΑ25, αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης, «γνωρίζει ότι όσο το εκμεταλλευτικό σύστημα κυριαρχεί παγκοσμίως, όσο παράγει κρίσεις, δεν θα υπάρξει ποτέ τελική νίκη επί του φασισμού. Η νίκη, πέρσι τέτοια μέρα, είναι μία εντολή. Μία εντολή σε όλους μας και όλες μας, για συνεχείς αγώνες εναντίον του φασισμού και εναντίον των αιτίων του φασισμού».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός σε δυστύχημα ο επιτελάρχης του στρατού της Κένυας

Σύλληψη Πολωνού για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει…ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να αντιδράσει άμεσα η κυβέρνηση στις τουρκικές προκλήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα