ΑΘΗΝΑ
14:22
|
17.05.2024
Περιφερειακή σύμβουλος κάνει λόγο για “πραξικοπηματική” διαδικασία στην ψηφοφορία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η περιφερειακή σύμβουλος Δέσποινα Κουτσούμπα με ανάρτησή της στο Facebook καταγγέλλει την “πραξικοπηματική διαδικασία” που ακολουθήθηκε μετά την κατάθεση ψηφίσματος στο Περιφεριακό Συμβούλιο για την καταδίκη των πρόσφατων φασιστικών επιθέσεων στη Θεσσαλονίκη και το Νέο Ηράκλειο.

Το ψήφισμα καταδίκης πήρε 48 ψήφους υπέρ (το υπερψήφισαν 6 παρατάξεις και ανεξάρτητοι σύμβουλοι) και 48 κατά.  Σύμφωνα με την καταγγελία της κ. Κουτσούμπα: “τότε ο Πρόεδρος του σώματος, στέλεχος της παράταξης Πατούλη και στέλεχος της ΝΔ, χρησιμοποίησε το δικαίωμα της διπλής ψήφου που έχει ως πρόεδρος για να μην περάσει το ψήφισμα», σημειώνει η Δέσποινα Κουτσούμπα και στη συνέχεια αποκαλύπτει περίεργες διαδικασίες. «Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όμως, κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είδαν ότι… δεν έβγαιναν τα νούμερα, αφού οι συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης ήταν μόλις… 91 (!) και απαίτησαν να επαναληφθεί η ψηφοφορία ονομαστικά. Ο πρόεδρος έκλεισε την πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης”.

H περιφερειακή σύμβουλος υποστηρίζει επίσης πως όλα όσα συνέβησαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο καταδεικνύουν πώς ο Πατούλης και η παράταξή του “συνεργάζονται με τους εναπομείναντες χρυσαυγίτες (‘Ελληνική Αυγή’ λέγονται), τους ανεξαρτητοποιημένους χρυσαυγίτες και τους χρυσαυγίτες με πολιτικά (Τζήμερος) -γιατί μαζί με αυτούς καταψήφισε…”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα Αριστερά: Παράγοντας αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια ο Μητσοτάκης

Ενισχύσεις στη Νέα Καληδονία λόγω των ταραχών-Ανάμειξη του Μπακού «βλέπει» το Παρίσι

Μητσοτάκης: Κλειστός ο δρόμος της Β. Μακεδονίας προς την Ε.Ε. αν δεν σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ενάντια στην κακοφωνία: H ενδοοικογενειακή βία ως ζήτημα δημόσιας υγείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα