ΑΘΗΝΑ
16:28
|
19.04.2024
Ο πιο σοβαρός λόγος είναι οι ελλείψεις πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών σε ημιαγωγούς γεγονός που έχει περιορίσει την παραγωγή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης δεν θα πραγματοποιηθεί το 2022. Η απόφαση οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων, μεταξύ των οποίων θεωρείται πως είναι η σχεδόν διεθνής διατήρηση περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι σημαντικές ελλείψεις των αυτοκινητοβιομηχανιών σε ημιαγωγούς (τσιπ) που προκαλούν την αναστολή λειτουργίας πολλών εργοστασίων και οι πρόσθετες δυσκολίες από την αλματώδη αύξηση των καυσίμων διεθνώς.

Έως πρότινος οι πιθανότερες ημερομηνίες πραγματοποίησης της έκθεσης οι ήταν από τις 17 ως τις 21 Φεβρουαρίου. Ωστόσο ,οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πάτησαν “πόδι” δηλώνοντας ότι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην έκθεση.

«Λόγω προβλημάτων σε ολόκληρο τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19, το ίδρυμα Comité permanent du Salon International de l’automobile, ως διοργανωτής της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), αναγκάστηκε να αναβάλει την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για το 2022. Το ίδρυμα προγραμμάτισε την επόμενη έκθεση για το 2023» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρόστιμα 1.480.000 εκατ. ευρώ σε JYSK, Leroy Merlin, Πλαίσιο-Πλασματικές εκπτώσεις

Πετρέλαιο: Άλμα στα 90 δολάρια μετά την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Μην θεωρείτε δεδομένο το ισχυρό δολάριο…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα