ΑΘΗΝΑ
07:18
|
07.12.2021
Την έντονη αντίδραση της ομοσπονδίας εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία προκάλεσε η χθεσινή ανάρτησή του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έντονη αντίδραση της ομοσπονδίας εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία προκάλεσε η χθεσινή (Παρασκευή, 8/10) ανάρτησή του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τις ευθύνες των εργαζομένων του Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) στη μη απονομή συντάξεων χηρείας του πρώην ΝΑΤ.

Η ομοσπονδία, σε ανακοίνωσή της με τίτλο: «Ο υπουργός Εργασίας τελικά έχει ’’ξεφύγει’’ εντελώς !!!» αναφέρει μεταξύ άλλων πως «πρέπει να υπάρχουν και όρια στα επικοινωνιακά τερτίπια του κυρίου Υπουργού, που καλό θα ήταν να προσεγγίζει τη φύση των προβλημάτων του δημόσιου ασφαλιστικού μας συστήματος, όχι αναλόγως των likes που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Εάν πράγματι ενδιαφέρεται για τον εκσυγχρονισμό και την προαγωγή του δημόσιου ασφαλιστικού μας συστήματος, τότε να αφήσει κατά μέρος τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και να κοιτάξει να δει το πώς θα αποκτήσουμε σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα, το πώς θα στελεχωθούν οι αποδεκατισμένες υπηρεσίες μας και το πώς θα λυθεί το γενικευμένο μπάχαλο που επικρατεί με την διοικητική αναδιάρθρωση λόγω ενοποίησης των πρώην ταμείων. Εάν τα κάνει όλα αυτά, τότε θα έχει και ουσιαστική σημασία το πέρασμά του από το συγκεκριμένο υπουργείο και δίχως άλλο, θα δικαιολογήσει και τον ρόλο του ως Superman», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινή του ανάρτηση ο κ. Χατζηδάκης χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις κατά των υπαλλήλων του ΝΑΤ, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «δεσποτικές συμπεριφορές».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παπανδρέου: Δεν υπάρχει θέμα να αποσυρθώ – Φουλ επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη

Χωρίς κλαμπ και νυχτερινά κέντρα στη Γαλλία για τέσσερις βδομάδες

Διπλωματικό μποϋκοτάζ των ΗΠΑ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Πεκίνου

Από αναβολή σε αναβολή η λειτουργία του τραμ στον Πειραιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα