ΑΘΗΝΑ
18:25
|
16.04.2024
Συνολικά 13 μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας Ελπίδων έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό Covid-19.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας της Εθνικής ομάδας Ελπίδων με την Κύπρο στο Δασάκι, για τα προκριματικά του Euro 2023 των εθνικών ομάδων U21, καθώς ανιχνεύτηκαν 13 κρούσματα κορονοϊού στην ελληνική αποστολή. Από τα 13 κρούσματα, τα 10 αφορούν ποδοσφαιριστές και τα 3 μέλη της τεχνικής ομάδας.

Στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως συνολικά 13 μέλη της αποστολής έχουν προσβληθεί από την Covid-19, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να καταθέτει αίτημα αναβολής του παιχνιδιού για λόγους ανωτέρας βίας, το οποίο κι έγινε αποδεκτό.

Τα μέλη της Εθνικής Ελπίδων θα υποβληθούν σε νέα τεστ τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται την Τρίτη (12/10), ενώ την ίδια ώρα τα στελέχη της ΕΠΟ κινούνται για να διασφαλίσουν την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα μέσω πτήση τσάρτερ έως το μεσημέρι της Τρίτης.

Την απόφαση αναβολής του αγώνα επιβεβαίωσε και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απόψε, μέσω επίσημης ανακοίνωσης όπου επισημαίνεται πως η απόφαση ελήφθη μετά τη διενέργεια ελέγχου, όπου βρέθηκαν μαζικά θετικά κρούσματα Covid-19 στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Ελλάδας.

Για την απόφαση της αναβολής, ενημερώθηκαν οι δύο ομάδες από τον παρατηρητή του αγώνα.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας που έχουν εντοπιστεί θετικά, δεν έχουν έρθει σε επαφή με μέλη της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανία: Εισήγηση για την νομιμοποίηση της άμβλωσης στην αρχή της κύησης

Γαλλία: Εξετάζονται εναλλακτικές για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Στον θρόνο του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Αντεπίθεση του Ιράν: Η τέχνη της προσποίησης πριν το «γκολ»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα