ΑΘΗΝΑ
21:43
|
27.06.2026
“Τι να γίνει; Είχε μεσολαβήσει ο Αύγουστος… στην Ελλάδα ζούμε”, είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώ τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν ακόμη να “μαζέψουν” τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, ότι οι πλημμύρες στη Βόρεια Εύβοια δεν συνδέονται με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού νέα δήλωση βουλευτή της ΝΔ έρχεται να ανάψει “φωτιές” στην κυβέρνηση.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, είπε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα δεν ολοκληρώθηκαν επειδή… “ήταν Αύγουστος”.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, αναφερόμενος στην απουσία αντιπλημμυρικών έργων, είπε: “Ε, δεν μπορούν να γίνουν, τι να κάνουμε; ας είμαστε ρεαλιστές. Τι να γίνει; Είχε μεσολαβήσει ο Αύγουστος… στην Ελλάδα ζούμε”.

Της πρωτότυπης δικαιολογίας Λοβέρδου είχε προηγηθεί η επίκληση. . . στα θεία του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος αναφερόμενος στις πλημμύρες που έπληξαν την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια δήλωσε: “Με το Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Ηθική Επανάσταση» και μέτωπο με τις τράπεζες, εξήγγειλε από το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.Α.Σ. ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας-Παγίωση της ΕΛ.Α.Σ. στη δεύτερη θέση

Το Ράλλυ Ακρόπολις μαρσάρει σε 45 χιλιόμετρα απαγορευμένων περιοχών Natura

Ορατός ο κίνδυνος επαναφοράς του εμφυλίου στον Λίβανο λέει βουλευτής της Χεζμπολάχ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα