ΑΘΗΝΑ
20:45
|
16.09.2024
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο χωρίς αυτός να ανταποκριθεί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 05:00 όταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έκαναν σήμα στον οδηγό ενός οχήματος να σταματήσει για έλεγχο. Τότε ο οδηγός, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να τραπεί σε φυγή. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέρεται πως στην προσπάθειά του να ξεφύγει επιχείρησε να εμβολίσει το όχημα των αστυνομικών.

 Πληροφορίες του Open αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της καταδίωξης αστυνομικοί πυροβόλησαν κατά του οχήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Να σημειωθεί, πως από το περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Την προηγούμενη εβδομάδα σε καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας ένα Ι.Χ. συγκρούστηκε με μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ και ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κακοκαιρία Boris: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κεντρική Ευρώπη (upd)

Νέα φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα και συναυλία Ξαρχάκου στο Σούνιο (live streaming)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα