ΑΘΗΝΑ
03:32
|
27.04.2024
Η Φώφη Γεννηματά μετά την χτεσινοβραδινή έκτακτη εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω ατελούς ειλεού αποφάσισε να αποσυρθεί από τις εσωκομματικές εκλογές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανατροπές στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως προκάλεσε η χτεσινοβραδινή έκτακτη εισαγωγή της προέδρου του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σε δήλωση που ΄έκανε σήμερα το απόγευμα η Φώφη Γεννηματά ανακοινώνει πως αποχωρεί από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ που έχουν προγραμματιστεί για τις 5 και 12 Δεκεμβρίου, επικαλούμενη την κατάσταση της υγείας της. Ειδικότερα στη δήλωσή της αναφέρει:

“Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης”.

Είχαν προηγηθεί διαδοχικές ιατρικές εξετάσεις κατά τις οποίες διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα υγείας που της παρουσίαστηκε οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στο ακόλουθο ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός:

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που επικοινώνησε με την Φώφη Γεννηματά ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, που της ευχήθηκε ταχύτατη ανάρρωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα