ΑΘΗΝΑ
13:53
|
20.04.2024
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ενημερώνει ότι η υποψηφιότητά του έχει ήδη συγκεντρώσει 14.200 υπογραφές, ανοίγοντας ξανά την προεκλογική εκστρατεία.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να δείξει τη δυναμική του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ενημερώνει ότι η υποψηφιότητά του έχει ήδη συγκεντρώσει 14.200 υπογραφές, ανοίγοντας ξανά επί της ουσίας την προεκλογική εκστρατεία.

Επίσης, ενημερώνει ότι σύντομα θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει αναλυτικά για τις υπογραφές που έχει συγκεντρώσει. Επίσης, συγχαίρει τους άλλους πέντε συνυποψηφίους του, σημειώνοντας ότι οι εκλογές για την προεδρία του κόμματος πρέπει να “αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της παράταξης και μια μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας”.

Ακολουθεί η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

“14.200 υπογραφές στήριξης μέχρι σήμερα

Κατέθεσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) 5.200 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητας μου από μέλη του μητρώου του κόμματος. Για την υποψηφιότητα μου έχουν επίσης υπογράψει και άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος καθώς και 8.000 προοδευτικοί πολίτες.

Σε όλα αυτά θα αναφερόμουν στη συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της προέδρου Φ. Γεννηματά. Σε επικείμενη συνέντευξη τύπου θα παρουσιάσω το σύνολο των υπογραφών στήριξης στην υποψηφιότητα μου.

Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους. Αυτές οι εκλογές ας αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της παράταξης και μια μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Προσωπικά θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη σφυρηλάτηση αρραγούς ενότητας και στην ολική επαναφορά με το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, με τη Δημοκρατική Παράταξη του 21ου αιώνα.”

Δέον να σημειωθεί ότι για τη θέση του προέδρου του κόμματος υποψήφιοι, εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο, είναι οι Χάρης Καστανίδης, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Η αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής συνεδριάζει σήμερα για να αξιολογήσει τις υπογραφές που κατέθεσαν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης, όπως απαιτείται, και να τους ανακηρύξει υποψήφιους. Παράλληλα, πρόκειται να ικανοποιήσει το αίτημα των Βασίλη Κεγκέρογλου, Παύλου Γερουλάνου και Παύλου Χρηστίδη, οι οποίοι ζήτησαν παράταση μίας εβδομάδας, μέχρι την επόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, για να συγκεντρώσουν κι εκείνοι τις απαιτούμενες υπογραφές στήριξης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου

Κασσελάκη θαύματα, σπουδάγματα

Κασσελάκης: Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Η κωμικοτραγική κατάσταση του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα