ΑΘΗΝΑ
17:07
|
29.09.2022
Τα δάκρυα του Μπολσονάρου πάντως δεν σταματούν την κατακρήμνισή του στις δημοσκοπήσεις. Η δημοτικότητά του φθάνει μετά βίας στο 22%.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, η δημοτικότητα του οποίου βρίσκεται στο ναδίρ, αποκάλυψε ότι κλαίει συχνά «μόνος στις τουαλέτες», τη στιγμή που λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις.

«Πόσες φορές δεν έκλαψα μονάχος στην τουαλέτα, στο σπίτι μου;», εκμυστηρεύτηκε ο ακροδεξιός πρόεδρος το βράδυ της Πέμπτης στη διάρκεια ενός συνεδρίου Ευαγγελιστών.

«Η σύζυγός μου δεν το έχει δει ποτέ αυτό, πιστεύει ότι είμαι ένας σκληρός. Δεν έχει και τελείως άδικο» συμπλήρωσε, προκαλώντας το γέλιο των ακροατών. Ωστόσο, σε σοβαρότερο ύφος, συνέχισε: «Δεν είναι σαν την εποχή που ήμουν βουλευτής… Εάν πάρω μια κακή απόφαση, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρουν πολλοί άνθρωποι».

Ποια είναι η εντυπωσιακή πρώτη κυρία της Βραζιλίας – News.gr

Τα δάκρυα του Μπολσονάρου πάντως δεν σταματούν την κατακρήμνισή του στις δημοσκοπήσεις. Η δημοτικότητά του φθάνει μετά βίας στο 22%, ποσοστό που θεωρείται το χαμηλότερο επίπεδο από την άφιξή του στην εξουσία, το 2019 στο φόντο του φονικού συνδυασμού της πανδημίας covid που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους 600.000 ανθρώπους, του καλπάζοντα πληθωρισμού και υψηλού ποσοστού ανεργίας.

Οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν να χάνει με μεγάλη διαφορά από τον σοσιαλδημοκράτη πρώην Πρόεδρο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2022.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρούς «ανασταίνει» ο πλανητάρχης

«Ευχαριστώ, ΗΠΑ» αλά πολωνικά

Αποφασιστική απάντηση σε πράξεις δολιοφθοράς υπόσχεται το ΝΑΤΟ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Καμάλα Χάρις στην Ασία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα