ΑΘΗΝΑ
08:27
|
02.12.2021
Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής αποφάσισε να καταθέσει και επίσημα ο πρώην πρωθυπουργός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) αποφάσισε να καταθέσει και επίσημα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο κ. Παπανδρέου σήμερα (Δευτέρα, 18/10) ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με τους Ν. Ανδρουλάκη και Β. Κεγκέρογλου και άπαντες αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις του, οι οποίες πιθανόν να γίνουν και εντός της ημέρας.

Από χθες υπήρχε μεγάλη κινητικότητα ενώ ως προαναγγελία της αναμενόμενης υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. ερμηνεύτηκε από την πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου για την επέτειο της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ το 1981.

Η αναφορά στη σημερινή ημέρα με την επισήμανση ότι η 18 Οκτωβρίου 2021 είναι “αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική” ήταν αυτή που φούντωσε και πάλι τα σενάρια που φέρουν τον πρώην πρωθυπουργό να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ακόμα και σήμερα.

Αν και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τόνιζαν τις τελευταίες ώρες πως η ανάρτηση αυτή και το συγκεκριμένο απόσπασμα δεν έχουν σχέση με την απόφαση του κ. Παπανδρέου να είναι υποψήφιος, άπαντες στο ΚΙΝ.ΑΛ. θεωρούν βέβαιη την υποψηφιότητα του κ. Παπανδρέου και τα στοιχήματα αφορούν το πότε θα το ανακοινώσει, αφού πολλοί εκτιμούν πως σήμερα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις ενώ άλλοι “δείχνουν” την Τετάρτη ή την Πέμπτη ως ημέρα ανακοινώσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Δημοκρατία στις ΗΠΑ έχει αποτύχει, πιστεύουν οι νεαροί Αμερικανοί

Επ’ αόριστον εκτός CNN ο παρουσιαστής Κρις Κουόμο

Θεοδωρικάκος: Δεν θα υπάρξει επιείκεια στους επίορκους αστυνομικούς

Βουλή: Σφοδρή αντιπαράθεση και κόντρα Μητσοτάκη-Πολάκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα