ΑΘΗΝΑ
20:04
|
26.04.2024
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Άλφα, εκτίμησε πως όσο περνά ο καιρός, τόσο ενισχύεται η πιθανότητα πρόωρων εκλογών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Έχουμε ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη λίστα Πέτσα, για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ χωρίς κριτήρια με κρατικό χρήμα και για μία υπόθεση εταιρείας δημοσκοπήσεων που πήρε κρατικό χρήμα και έχει παράξενα αποτελέσματα. Ζητήσαμε να ελεγχθεί και η κυβερνητική πλειοψηφία αρνήθηκε να ελεγχθεί» τόνισε απόψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε προς το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον παρουσιαστή Αντώνη Σρόιντερ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέξης Τσίπρας.

Εκτίμησε πως η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται “σε πανικό” και πως ξεχνά όλα τα άλλα θέματα που έχει θέσει η αντιπολίτευση επιλέγοντας να εστιάσει το ενδιαφέρον στις δημοσκοπήσεις.

“Είναι θέμα δημοκρατίας” πρόσθεσε τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τίποτε να φοβηθεί γιατί δεν έδωσε δημόσιο χρήμα σε ΜΜΕ αλλά αντίθετα κατηγορήθηκε επειδή θέλησε να εισπράξει χρήματα από ΜΜΕ προς το δημόσιο.

Και συνέχισε:

Όταν ο κ. Μητσοτάκης βρισκόμενος σε δύσκολη θέση και πετάει την μπάλα στην εξέδρα και ζητά διεύρυνση, τι θέλει; Να εξεταστεί και άλλη εταιρεία; Βεβαίως, να εξεταστεί. Έρχεται στη Βουλή και λέει να φτιαχτεί μία άλλη διατύπωση. Παρά το γεγονός ότι έχει πλειοψηφία στην επιτροπή δεν το αντέχει και θέλει μία ουδέτερη διατύπωση.Έτσι παραβιάζει το Σύνταγμα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εκτίμησε πως όσο περνά ο καιρός αυτή η πιθανότητα γίνεται ολοένα και ισχυρότερη.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστσαης που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης, λέγοντας πως μία στις τρεις οικογένειες δεν έχει να βγάλει τον μήνα. Και κατέληξε:

“Ο πολίτης στο σουπερμάρκετ αντιμετωπίζει κύμα ανατιμήσεων, τη στιγμή που ο μισθός του είναι καθηλωμένος εδώ και δυόμισι χρόνια, από τότε που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ….Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε για αύξηση στους μισθούς διπλάσια από τον ρυθμό ανάπτυξης, γιατί έδωσε εφέτος μόνο 50 λεπτά όταν ο ρυθμός ανάπτυξης είναι 6%; Γιατί εμμένει η κυβέρνηση σε αυτή τη λογική; Επειδή δε θέλει να δυσαρεστήσει κάποιους εργοδότες. Είναι μία κυβέρνηση εμμονική στο να εξυπηρετεί συμφέροντα και όχι το συμφέρον των πολλών”

Τσίπρας στον ΑLPHA: «Κυβέρνηση εμμονική στο να εξυπηρετεί συμφέροντα και  όχι το συμφέρον των πολλών» [βίντεο] - Bigpost.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Επανέρχεται στα καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος Γ’

Δένδιας: 2 δισ. ευρώ θα κοστίσουν οι θόλοι αεράμυνας της χώρας

Τον Ερντογάν σουλτάνο αποδομεί ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα