ΑΘΗΝΑ
08:46
|
26.04.2024
Με στίχο του Ελύτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ασκεί κριτική στην απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αναστολών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αποφυλάκιση του Γιώργου Πατέλη, του “πυρηνάρχη” της Νίκαιας της εγκληματικής οργάνωσης, “Χρυσή Αυγή”,  καταδικάζει με ανάρτηση στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Με ένα στίχο από ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί δριμεία κριτική στην απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αναστολών.

“7/10/20. Στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο πυρηνάρχης Πατέλης καταδικάζεται σε 122 μήνες φυλάκισης. 18/10/21: Αφήνεται ελεύθερος με αναστολή”, σημειώνει ο κ. Τσίπρας και καταλήγει με έναν στίχο του Οδυσσέα Ελάτη: “Κι ούτε μια μέρα, μια στιγμή στον τόπο αυτόν, που να μη γίνεται άδικο και φονικό κανένα”.

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση αποφυλάκισης έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών. Η πλευρά του Πατέλη επικαλέστηκε ψυχολογικά θέματα του παιδιού του προσκομίζοντας ψυχιατρικές γνωματεύσεις.

Ο “πυρηνάρχης” Νίκαιας της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” Γιώργος Πατέλης, γνωστός κι ως “ό,τι κινείται σφάζεται”, δούλευε στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στη λεωφόρο Μεσογείων και έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 χρόνων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με τον Ιερώνυμο ο Μητσοτάκης, στα νησιά ο Κασσελάκης

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα