ΑΘΗΝΑ
17:26
|
17.05.2024
Το εξώδικο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΑΝΤ1 ανάγκασε τον τηλεοπτικό σταθμό να βγάλει ανακοίνωση με την παραδοχή πως έγινε ένα “πολύ σοβαρό λάθος”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το εξώδικο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με αφορμή τη διασύνδεση της αθλητικής ομάδας και της Θεσσαλονίκης με την Βουλγαρία στη διάρκεια τηλεοπτικού παιχνιδιού ανάγκασε τον τελευταίο να βγάλει ανακοίνωση με την παραδοχή πως έγινε ένα “πολύ σοβαρό λάθος” που “αυτονόητα δεν θα επαναληφθεί”.

Υπενθυμίζεται ότι “πέτρα του σκανδάλου” είναι βιντεοσκοπημένο επεισόδιο του τηλεοπτικού παιχνιδιού ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια στο οποίο ένας παίχτης επιχειρώντας να περιγράψει τη λέξη Βουλγαρία σε συμπαίκτη του ανέφερε τις λέξεις “ΠΑΟΚ” και “Θεσσαλονίκη”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση-απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού:

“Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής Rouk Zouk που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1. Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί”.

Πηγές: The Toc, Open TV

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπλόκο της Ε.Ε. σε άλλα τέσσερα ΜΜΕ για «φιλορωσική προπαγάνδα»

Ρωσία: Δεν επιδιώκουμε την κατάληψη του Χάρκοβου

Πούτιν: Η ουκρανική δικαιοσύνη να ελέγξει τη νομιμότητα Ζελένσκι

Απαγόρευση συγκεντρώσεων οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα