ΑΘΗΝΑ
15:53
|
02.05.2024
Ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά πως θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απόψε, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αναμένεται να ανακοινώσει την συμμετοχή του στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ.

Κατά πληροφορίες, η ΕΡΤ έχει ήδη ειδοποιηθεί πως θα της αποσταλεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου…με φόντο τον Παρθενώνα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα με την απερχόμενη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, πως θα κατέβει υποψήφιος.

Τις τελευταίες μέρες ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο εσωκομματικών διαβουλεύσεων, συναντήσεων και επικοινωνιών προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τα τεκταινόμενα στο κόμμα εν σχέση με την τύχη μίας πιθανής υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Αρχικά ο Γιώργος Παπανδρέου είχε επιχειρήσει να “επισκιάσει” τις υποψηφιότητες άλλων υποψήφιων στελεχών του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκέμβρη προσπαθώντας να εμφανιστεί σαν μία “ενωτική” εναλλακτική. Όταν αυτό δεν πέτυχε, άρχισε να βολιδοσκοπεί προθέσεις και να μετρά τις δυνάμεις του.

Οι αποψινές του ανακοινώσεις αναμένεται να ξεδιαλύνουν το μυστήριο που επιχείρησε να δημιουργήσει από την αρχή της βδομάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κρυφή συνάντηση Μακρόν-Σολτς εν όψει της επίσκεψης του Σι Τζινπίνγκ

Πασχαλινή περιοδεία Δένδια στα Δωδεκάνησα με στάσεις σε Ψέριμο, Λειψούς και Πάτμο

Πολιτικές αντιδράσεις για την «προκλητική» αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα