ΑΘΗΝΑ
16:42
|
25.06.2026
“Τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης” επισημαίνει το ΚΚΕ.
Ôï óýìâïëï ôïõ ÊÊÅ óôïí Ðåñéóóü. (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης για την απουσία ενός σοβαρού, πειστικού κι αποτελεσματικού εμβολιαστικού προγράμματος, στηριγμένου στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας” επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις έκτακτες ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα και το καμπανάκι για τέταρτο κύμα πανδημίας και στην Ελλάδα.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ:

“Τα επιστημονικά δεδομένα, που παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης για την απουσία ενός σοβαρού, πειστικού κι αποτελεσματικού εμβολιαστικού προγράμματος, στηριγμένου στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Επιβεβαιώνουν τις θέσεις του ΚΚΕ για την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ολοκληρωμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που, με την αντίστοιχη στελέχωση, την αναγκαία προσωποποιημένη ενημέρωση, την πραγματική επιδημιολογική πρόληψη κι επιτήρηση των εμβολιασμένων, θα μπορούσε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία ξαναφουντώνει.”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ποιες παραλίες κρίθηκαν ακατάλληλες για κολύμπι στην Αττική από τον ΠΑΚΟΕ

Σουδάν: 215 άμαχοι πέθαναν σε φυλακή που διοικείται από τις RSF στο Νότιο Νταρφούρ

Αντιδράσεις στη Γεωργία για την επίθεση της Ε.Ε. στην Εκκλησία

Αιχμές Καρυστιανού για αποχωρήσεις και επιθέσεις: «Ο πόλεμος κλιμακώνεται πανταχόθεν»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα