ΑΘΗΝΑ
22:44
|
19.04.2024
"Η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο" είπε στο διάγγελμά του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 5ης Δεκέμβρη για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε απόψε λίγο μετά τις 20.30 ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Σε δήλωση που έκανε σε κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Παπανδρέου ισχυρίστηκε πως θα συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές εκτιμώντας πως το κόμμα χρειάζεται “Νέα Αλλαγή”. Πρόσθεσε πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξαναγίνει το ΚΙΝΑΛ ισχυρό και καταλύτης εξελίξεων ως προοδευτική παράταξη.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ανέφερε:

Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή. Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος.

Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή.

Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.

Ο Παπανδρέου είναι ο έβδομος που θέτει υποψηφιότητα στις εκλογές για την νέα ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Οι άλλοι έξι είναι ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Χάρης Καστανίδης, ο Παύλος Γερουλάνος,ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Χρηστίδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα