ΑΘΗΝΑ
01:13
|
20.04.2024
6.837 είναι οι υπογραφές που συγκέντρωσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο βουλευτής και γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.), Βασίλης Κεγκέρογλου, κατέθεσε στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής (ΕΔΕΚΑΠ), τις υπογραφές που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. Το σύνολο είναι 6.837 υπογραφές.

“Σήμερα, κατέθεσα 6.837 υπογραφές ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου. Μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε (5) ημερών, πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου” δήλωσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου με ανάρτησή του στο Facebook.

✅. Σήμερα, κατέθεσα 6.837 υπογραφές ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που…

Posted by Βασίλης Κεγκέρογλου on Wednesday, October 20, 2021

Σημειώνεται ότι η προθεσμία εκπνέει αύριο το απόγευμα και ουσιαστικά ο κ. Κεγκέρογλου γίνεται ο τέταρτος υποψήφιος μετά τους Αντρέα Λοβέρδο, Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Καστανίδη που έχουν ήδη συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές για να εγκριθεί και τυπικά η υποψηφιότητά τους.

Τη μάχη της συλλογής υπογραφών συνεχίζουν οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, ενώ όλοι βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων του Γιώργου Παπανδρέου, του οποίου η υποψηφιότητα θεωρείται σίγουρη.

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα