ΑΘΗΝΑ
17:09
|
26.04.2024
Υπέβαλε το φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως είχαν κάνει νωρίτερα και οι άλλοι έξι υποψήφιοι που διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πριν την λήξη της προθεσμίας στις 18.00 σήμερα το απόγευμα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μετέβη στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝΑΛ επί της Χαριλάου Τρικούπη 50 καταθέτοντας στην αρμόδια επιτροπή περίπου 80 υπογραφές (σχεδόν διπλάσιες από τις απαιτούμενες 45) μελών της Κεντρικής Επιτροπής που προβλέπει το καταστατικό προκειμένου να συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκέμβρη για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του κόμματος.

Χτες βράδυ μετά την επίσημη ανακοίνωση που έκανε για την υποψηφιότητά του, ο Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε την πλατφόρμα υπογραφών για τους πολίτες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με αποτέλεσμα την ανταπόκριση περίπου 17.000 ατόμων.

Νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι,ο Βασίλης Κεγκέρογλου είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τις εσωκομματικές εκλογές, εξηγώντας πως συντάσσεται με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Τα μέλη του ΚΙΝΑΛ καλούνται να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές κάλπες στις 5 Δεκεμβρίου και εάν χρειαστεί θα κληθούν εκ νέου στις 12 Δεκεμβρίου εφόσον καταστεί απαραίτητος και δεύτερος γύρος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρένο με δυτικό οπλισμό κατέστρεψαν τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή του Ντονιέτσκ

Άπρακτοι επέστρεψαν από το Ισραήλ οι Αιγύπτιοι διαπραγματευτές…

Τέμπη: Προανακριτική για το μπάζωμα θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα