ΑΘΗΝΑ
18:15
|
26.04.2024
Άνοιξε και επίσημα ο δρόμος για την έναρξη της εκστρατείας των έξι υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το εναρκτήριο λάκτισμα για το ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου με στόχο την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 5ης Δεκέμβρη έδωσε το απόγευμα η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής.

Η επιτροπή ΕΔΕΚΑΠ ενέκρινε και τις έξι υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος εκτιμώντας πως τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το Καταστατικό και συγκεκριμένα τη συγκέντρωση υπογραφών είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, είτε της συγκέντρωσης 5000 υπογραφών μελών.

Ως εκ τούτου, ανακηρύσσει ως υποψήφιους για το αξίωμα του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής τους :

ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ

ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΑΥΛΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Η ΕΔΕΚΑΠ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής οι οποίοι ήδη δείχνουν τη συστράτευσή τους και τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, να συμβάλλουν για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή όλων των μελών και φίλων του Κινήματος, στην δημοκρατική διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Η ΕΔΕΚΑΠ συνεχίζει το έργο που έχει αναλάβει σύμφωνα με το Καταστατικό του Κινήματος καθώς και την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής για την επιτυχή έκβαση της εκλογικής διαδικασίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τον Ιούνιο η δίκη Κασιδιάρη-Σπαρτιατών για εξαπάτηση εκλογέων

Τραυματίας σε τροχαίο Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός

Αναβάλλεται το ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα