ΑΘΗΝΑ
19:42
|
26.04.2024
Συντετριμμένος ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν μετά την κατά λάθος δολοφονία στα γυρίσματα της ταινίας Rust.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομική έρευνα για το πώς μπορεί να συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγο (σ.σ. της Χάτσινς) για να του προσφέρω υποστήριξη, στον ίδιο και την οικογένειά του».

Αυτό δήλωσε απόψε ο Αμερικανός γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν ώρες μετά την κατά λάθος δολοφονία που διέπραξε σήμερα με πιστόλι που είχε αληθινές σφαίρες αντί για άσφαιρα βλήματα με θύμα την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Από τα πυρά προκάλεσε επίσης και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη και σεναριογράφου,  Τζόελ Σόουζα, της νέας ταινίας γουέστερν Rust που γύριζαν σήμερα νωρίς το πρωί (ώρα Ελλάδας) σε στούντιο του Νέου Μεξικού.

Πάντως ως απόψε δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του Μπόλντουιν, ο οποίος είχε αυξήσει τη δημοτικότητά του τα τελευταία χρόνια χάρη στη μίμηση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη  σατιρική εκπομπή Saturday Night Live.

Το όπλο είχε τουλάχιστον μία σφαίρα λέει σωματείο του Χόλιγουντ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε απόψε το σωματείο επαγγελματιών χειρισμού «ψεύτικων» αντικειμένων (prop masters) σε γυρίσματα IATSE Local 44,  αναφέρεται πως το όπλο που χρησιμοποίησε ο Άλεκ Μπάλντγουιν στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust», για λογαριασμό του Netflix περιείχε «μια αληθινή σφαίρα». Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως το γεγονός αυτό «δικαιολογεί» τον θανάσιμο τραυματισμό της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τον ελαφρύ τραυματισμό του σκηνοθέτη48χρονου σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη

The Old Oak: A symbol of endurance

Ακυρώθηκε η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα