ΑΘΗΝΑ
01:23
|
08.09.2024
Τις πρώτες δύο Κυριακές του Δεκέμβρη θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις πρώτες δύο Κυριακές του Δεκέμβρη θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, με τις εσωκομματικές διεργασίες να είναι σε πλήρη εξέλιξη στη σκιά του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης οι εκπρόσωποι των υποψηφίων συμφώνησαν ομόφωνα να μην αλλάξει η προκαθορισμένη ημερομηνία των εκλογών.

Ειδικότερα, η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής, η οποία συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου με την συμμετοχή και των εκπροσώπων των υποψηφίων και ομόφωνα επιβεβαίωσε ότι, οι Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος θα διεξαχθούν την 5η και 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (Κ.Π.Ε.). 

Τη Δευτέρα, εξάλλου, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, με στόχο να λυθούν τα οποία επείγοντα λειτουργικά θέματα προκύπτουν μετά την απώλεια της προέδρου του κόμματος.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την 1η Νοέμβρη, ωστόσο νωρίτερα, ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου, μέσω ανακοίνωσης, έριξε περισσότερο φως στις εξελίξεις, καθώς έκανε γνωστό πως πρότεινε μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ο ίδιος να ασκεί καθήκοντα Προέδρου της Κ.Ο. από κοινού με τους Μιχάλη Κατρίνη και Κώστα Σκανδαλίδη.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΘΗΝΑ 9.84

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα