ΑΘΗΝΑ
20:50
|
19.04.2024
“Το ''στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα'' της κας Μέρκελ το πλήρωσε ο ελληνικός λαός με βαρύ τίμημα”, σχολίασε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Το ”στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα” της κυρίας Μέρκελ το πλήρωσε ο ελληνικός λαός με βαρύ τίμημα”, σχολίασε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, για τα όσα δήλωσε η απερχόμενη Γερμανίδα καγκελάριος, μετά τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επέκρινε δε τον πρωθυπουργό πως “θα έπρεπε επιτέλους να αναγνωρίσει τις ευθύνες τού κόμματος του, τόσο για το πώς φτάσαμε στην κρίση, όσο και για τις λαϊκίστικες συμπεριφορές και τα ”Ζάππεια”, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόταν μόνο του να κρατήσει τη χώρα όρθια”.

Aκολουθεί αναλυτικά η δήλωση του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής:

“Το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» της κας Μέρκελ το πλήρωσε ο ελληνικός λαός με βαρύ τίμημα.

Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, θα έπρεπε επιτέλους να αναγνωρίσει τις ευθύνες του κόμματός του, τόσο για το πώς φτάσαμε στην κρίση, όσο και για τις λαϊκίστικες συμπεριφορές και τα «Ζάππεια», την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόταν μόνο του να κρατήσει τη χώρα όρθια.

Μαζί με τη λήξη της θητείας της κας Μέρκελ, είναι ώρα να λήξει και η συντηρητική πολιτική της διαρκούς λιτότητας στην Ευρώπη, είναι ώρα για μία άλλη εποχή για την Ευρωπαϊκή Ένωση.”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα