ΑΘΗΝΑ
12:31
|
23.04.2024
“Όπου δεν πίπτει ανάπτυξη πίπτει ξύλο. ΝΔ”, το μήνυμά της Μαρίας Απατζίδη για την αστυνομική βία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μία συμβολική κίνηση η βουλευτής του ΜέΡα2,5 Μαρία Απατζίδη, κατήγγειλε και από τα κοινοβουλευτικά έδρανα την αστυνομική βία που υπέστη η ίδια ενώ άφησε αιχμές για την ανοχή που επιδεικνύει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η μπλούζα της Μαρίας Απατζίδη έγραφε: “Όπου δεν πίπτει ανάπτυξη πίπτει ΞΥΛΟ. ΝΔ Ναι Δέρνουμε!”.

Αμπατζίδη Μαρία

Η βουλευτής με αυτόν τον τρόπο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για την αστυνομική ασυδοσία που φαίνεται να “ανθεί” το τελευταίο διάστημα.

Στο πλευρό της στάθηκε και ο συνάδελφός της Κλέων Γρηγοριάδης όπου και ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της ενώ στα χέρια του κρατούσε τις φωτογραφίες της Μαρίας Απατζίδη, με μώλωπες στο πρόσωπό της από την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών.

Κλέων Γρηγοριάδης

Υπενθυμίζεται πως η κ. Απατζίδη κατήγγειλε επίθεση από άνδρες των δυνάμεων καταστολής στο πλαίσιο πορείας διαμαρτυρίας για τον νεαρό Ρομά Νίκο Σαμπάνη που έπεσε νεκρός προ δέκα ημερών από αστυνομικά πυρά, προκαλώντας την κατακραυγή μεγάλης μερίδας των πολιτών και την έντονη αντίδραση σχεδόν όλης της αντιπολίτευσης. Η ίδια χτυπήθηκε όπως ισχυρίζεται στο μάτι από άνδρα των ΜΑΤ,  που με άλλους τρεις από την διμοιρία την έσπρωχναν με τις ασπίδες τους.

Πηγές: Αυγή, ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις τραπεζικές χρεώσεις για ποσά έως 10 ευρώ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εκθέτει κυβέρνηση Μητσοτάκη για αστυνομική βία και υποκλοπές

Βρετανία: Πράσινο φως για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα