ΑΘΗΝΑ
02:48
|
08.07.2024
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η συναυλία προς τιμήν του θρυλικού ποπ συγκροτήματος ABBA.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η συναυλία προς τιμήν του θρυλικού ποπ συγκροτήματος ABBA, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε από τον έβδομο όροφο και προσγειώθηκε πάνω σε δύο θεατές.

Συγκεκριμένα, ένας 80χρονος έπεσε το βράδυ της Τρίτης (2/11) από τον έβδομο όροφο συναυλιακού κέντρου στην Ουψάλα της Σουηδίας κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο ηλικιωμένος προσγειώθηκε πάνω σε δύο άτυχους θεατές της συναυλίας, με έναν 60χρονο να τραυματίζεται θανάσιμα και μια γυναίκα παρόμοιας ηλικίας να τραυματίζεται από την πρόσκρουση. Η γυναίκα νοσηλεύτηκε αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το ατυχές συμβάν συνέβη λίγο πριν από τις εφτά το απόγευμα, ενώ περίπου 1.000 θεατές είχαν ήδη προσέλθει στο χώρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συναυλία ακυρώθηκε λόγω του τραγικού περιστατικού.

“Λάβαμε κλήση για άτομο το οποίο είτε πήδηξε είτε έπεσε από πολύ μεγάλο υψόμετρο στο συναυλιακό χώρο της Ουψάλα”, σημείωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος. Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία υποστηρίζει ότι “αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια σοβαρή υποψία ότι συντελέστηκε κάποια εγκληματική πράξη που οδήγησε στο θάνατο του 80χρονου”. 

Πηγές: The Local Sweden

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου

Ένας Άι Βασίλης στον Λευκό Οίκο

50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη την χώρα

ΗΠΑ: Ακραία ζέστη στις ΗΠΑ – Θερμοκρασίες ρεκόρ σαρώνουν τα δυτικά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα