ΑΘΗΝΑ
20:47
|
20.09.2024
Tο συγκεκριμένο κονδύλι περιλαμβάνεται στον νέο προϋπολογισμό που καλείται να συζητήσει και να εγκρίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες Βουλή και Γερουσία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ενενήντα εκατομμύρια ευρώ, από την 1η Ιανουαρίου, ως “πριμ” για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται στα έκτακτα περιστατικά των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να ανταμειφθεί η μεγάλη προσπάθεια και κόπωση των Ιταλών υγειονομικών, οι οποίοι τα τελευταία δυο χρόνια έχουν πραγματικά “γονατίσει” από την πανδημία, που δοκιμάζει τα ανοχύρωτα συστήματα υγείας.

Tο συγκεκριμένο κονδύλι περιλαμβάνεται στον νέο προϋπολογισμό που καλείται να συζητήσει και να εγκρίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ιταλική Βουλή και Γερουσία. Σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης της Ρώμης, πρόκειται να διατεθούν 27 εκατομμύρια ευρώ για τους γιατρούς και 63 για το σύνολο του υπόλοιπου προσωπικού.

Πηγές: ANSA

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 12 νεκροί (upd)

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Ακρίτα: Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική χρεοκοπία της ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής-Και γιατί η πολιτική Μητσοτάκη αυξάνει τον κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα