ΑΘΗΝΑ
11:40
|
19.04.2024
Με ένα γνήσια κωμικό απόσπασμα ο πρωθυπουργός κάλεσε τους βουλευτές να θυμίζουν στους αμνήμονες πολίτες τις πολλές επιτυχίες της κυβέρνησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόβλημα. . . μνήμης διαπίστωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος από το βήμα της Βουλής στους πολίτες της χώρας και την αδυναμία να αντιληφθούν τις πολλές επιτυχίες της κυβέρνησής του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) ο πρωθυπουργός δήλωσε: “Γιατί η μνήμη του ανθρώπου συγκρατεί δύσκολα τις πολλές αποτυχίες και κρατά τις λιγοστές αστοχίες. Και πράγματι κυβέρνηση και κυβερνητική πλειοψηφία συμφωνήσαμε να θέσουμε τον πήχη ψηλά, με αποτέλεσμα να συγκρινόμαστε με τον εαυτό μας και η κοινή γνώμη να εκλαμβάνει ως παρελθόν την προηγούμενη μέρα κι όχι τα προηγούμενη μέρα. Ας είναι.”

Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, ο κ. Μητσοτάκης (γνωστός στο φιλοθεάμων κοινό και με τα προσωνύμια Μωϋσής/τσιτάχ/ροντβάιλερ/τίγρη της Μεσογείου) κάλεσε τους -γεμάτους νυσταλέο ενθουσιασμό- βουλευτές της ΝΔ να υπενθυμίζουν στον δημόσιο λόγο τους τα επιτεύγματα της κυβέρνησης!

Η δήλωση, που έχει ήδη γίνει viral στο ελληνικό διαδίκτυο, αποτελεί μια σπάνια κωμική παρέμβαση στην ιστορία των πρωθυπουργικών ομιλιών, με την κοινή γνώμη -όταν δεν λησμονεί το παλμαρέ επιτυχιών της κυβέρνησης- να αναρωτιέται αν πρόκειται για προσωπική παρέμβαση του ίδιου του κ. Μητσοτάκη ή για ατάκα των λογογράφων του, προφανώς εμπνευσμένη από το ρεπερτόριο γνωστού λαϊκού ηθοποιού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Η Μάρω Δουκα υποψήφια με την Νέα Αριστερά στις Ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Το απόγευμα, παρουσία Τσίπρα, ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα