ΑΘΗΝΑ
07:05
|
24.04.2024
Προτείνει ένα Δίκτυο Μαζικών Δωρεάν Τεστ που θα μείνει "προίκα" στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η κυβέρνηση «έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά» γιατί «ελπίζει ότι η πανδημία θα φύγει» τόνισε σε σημερινή δήλωσή του ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, επισημαίνοντας πως ήρθε η ώρα της διαχείρισης στο θέμα της πανδημίας.

Υπενθύμισε ότι από την έναρξη της πανδημίας το ΜέΡΑ25 ζητά επίμονα από την κυβέρνηση να ιδρύσει “το απαραίτητο για τη χώρα δίκτυο Κέντρων Μαζικών Δωρεάν Τεστ” το οποίο ήταν ξεκάθαρο ότι θα το χρειαζόμασταν για να αποφύγουμε τα lockdown, με εμβόλια ή χωρίς εμβόλια.

Κορωνοϊός : Ανοίγουν ακόμα δύο mega εμβολιαστικά κέντρα - Ειδήσεις - νέα -  Το Βήμα Online

«Εγώ», προσθέτει «είμαι εμβολιασμένος, έχω κάνει και τις τρεις δόσεις, θέλω να εμβολιαστούν όλοι αλλά δεν θα λυθεί το πρόβλημα με τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, με το να αντιμετωπίζονται οι διστακτικοί προς τα εμβόλια σαν να είναι τρίτης κατηγορίας πολίτες», επισημαίνοντας:

Είναι απαράδεκτο με ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού να μπορώ να μπαίνω παντού χωρίς να κάνω ξανά τεστ. Θα έπρεπε αυτό το Δίκτυο Μαζικών Δωρεάν Τεστ να μείνει προίκα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και οπωσδήποτε να σταματήσει η κυβέρνηση να θεωρεί ότι δαιμονοποιώντας τους διστακτικούς είναι η λύση για να τους πείσει. Πρέπει να πειστεί ένας ένας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μεγάλο «Όχι» του 2004: Η δεύτερη επανάσταση των Κυπρίων

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα