ΑΘΗΝΑ
03:58
|
08.06.2026
Αποδοκίμασε για μία ακόμη φορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης αλλά και τη στάση φιλοκυβερνητικών Μέσων Ενημέρωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ως δικαίωση αντιλαμβάνεται ο πρώην υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Παύλος Πολάκης την άφιξη περίπου 2.000 μονοκλωνικών αντισωμάτων στη χώρα μας ως πρόσθετο όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, covid-19.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση που έκανε στο Facebook νωρίτερα σχολίασε την θετική αποδοχή της είδησης από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ γράφοντας:

Για δες χαρά που κάνουνε όλα τα ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ γι’ αυτά τα μονοκλωνικά που έβριζαν εμένα!!! Όλα εδώ πληρώνονται, άχρηστοι, ανίκανοι και διεφθαρμένοι».

Αργότερα, σήμερα το απόγευμα, έκανε νέα ανάρτηση αποδοκιμάζοντας σφόδρα τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς την εγκληματική. Και κατέληξε: “Πλέον είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Πρέπει να τελειώσει το δράμα που τραβάει η χώρα με τη διακυβέρνησή σας”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πόλεμος στο Ιράν: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν 2 ιρανικά drone – Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό (upd)

Ο ΟΠΕΚ+ θα αντισταθμίσει την υπερπαραγωγή μέχρι το τέλος του 2026

Το Περού ψηφίζει σε αμφίρροπη 2η εκλογική αναμέτρηση για τις προεδρικές εκλογές

ΠΑΣΟΚ για το δημοσίευμα του «Βήματος» περί συμφωνητικού Intellexa – EYΠ για τη χρήση του Predator

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα