ΑΘΗΝΑ
18:20
|
22.05.2024
Πρόκειται για άρωμα με “ευωδία αδελφότητας, αγάπης και σοσιαλισμού”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με στόχο να ενισχύσει την προεκλογική του καμπάνια το ινδικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (Samajwadi Party), προωθεί  το δικό του άρωμα ώστε με “ευωδία αδελφότητας, αγάπης και σοσιαλισμού”, να καταφέρει “να βάλει τέλος στο μίσος”.

Πρόκειται για άρωμα που σύμφωνα με την ηγεσία του κόμματος αποτελείται από “22 φυσικά εκχυλίσματα” με αναφορά στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί στις αρχές του 2022 στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές. Δεν να σημειωθεί πως στο λογότυπό του αρώματος δεσπόζει ένα ποδήλατο πάντως, πάνω στη συσκευασία, η οποία έχει τα χρώματα του κόμματος, δηλαδή το κόκκινο και το πράσινο.

Ο βουλευτής του κόμματος ο Πουσπράτζ Τζάιν, σε τοποθέτησή του σχετικά, επισημαίνει:

“Όταν το χρησιμοποιείτε, ο θυμός και το μίσος που κυκλοφορούν θα ηττηθούν. Θα παρουσιάσουμε επίσης ένα ακόμη άρωμα με 24 φυσικά εκχυλίσματα για τις επόμενες εκλογές του 2024”.

Το άρωμα διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους και στους εργαζόμενους του κόμματος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινιστεί πότε και πώς οι ψηφοφόροι θα μπορούσαν να το αποκτήσουν.

Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ, ο αρχηγός του κόμματος Ακίλες Γιάνταβ, πρώην επικεφαλής του κρατιδίου του, είχε ήδη κυκλοφορήσει το 2016 τέσσερα αρώματα, με έμπνευση από τέσσερις πόλεις του Ούταρ Πραντές, ώστε να γιορτάσει τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών στα καθήκοντά του.

Ο Γιάνταβ ελπίζει πως το κόμμα του θα επικρατήσει του Bharatiya Janata Party (BJP), του κόμματος του ινδουιστή εθνικιστή πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι, σε αυτό το κρατίδιο, το οποίο είναι το πιο πολυπληθές της χώρας, με περίπου 230 εκατομμύρια κατοίκους

Πηγές: WION, Hindustan Times

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σούνακ: Πρόωρες εκλογές στην Βρετανία στις 4 Ιουλίου

Ο καιρός ήταν καλός, λέει ο προσωπάρχης του Ραϊσί

Ερντογάν: Υπέγραψε διάταγμα που τον καθιστά υπεύθυνο για την κήρυξη επιστράτευσης

Νίκος Φίλης: Η κυβέρνηση ανοιχτά στο πλευρό του εγκληματία Νετανιάχου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα