ΑΘΗΝΑ
21:23
|
29.09.2024
Ο δημοφιλής τραγουδιστής έπασχε από καρκίνο. “Πολέμησε αλλά δεν τα κατάφερε”, δήλωσε ο φίλος του, Μιχάλης Τσατσάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής. Όπως ανέφερε ο επιστήθιος φίλος του Μιχάλης Τσατσάκης: “Πολέμησε αλλά δεν τα κατάφερε”.  Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού ισότοπου, protothema.gr, ο Χρήστος Κυριαζής ήταν άρρωστος εδώ και μήνες,

Ο Χρήστος Κυριαζής  γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν ως επιπλοποιός και λόγω της οικογενειακής παράδοσης κι εκείνος έμαθε τη τέχνη. Παρότι γρήγορα ασχολήθηκε με τη μουσική, στη διάρκεια της καριέρας του, ήταν γνωστός και ως επιπλοποιός. 

Δημιούργησε το συγκρότημα “Πρόκες” το 1972 και νωρίτερα τα μουσικά σχήματα “Mirabilis Zalapa” και “What a pity”. Ο  Χρήστος Κυριαζής έφυγε για σπουδές στην Ιταλία και όταν επέστρεψε, στράφηκε στη λαϊκή μουσική, με τον δίσκο “Μου θυμίζεις τη μάνα μου” το 1992 την πρώτη του μεγάλη επιτυχία. 

Οι τελευταίοι δίσκοι του: “Επιτυχίες” (1994), “Η αγάπη είναι μία” (1994, χρυσός δίσκος των 30.000 αντιτύπων), “Χαμένος Νικητής”  (1995),  “Άλλο τι θέλω, άλλο τι μπορώ” (1997). Τα γνωστότερα τραγούδια αυτών των δίσκων: “Οι απέναντι που πληρώνουν έναντι”, “Ημεροβίγλι”.



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μάγκι Σμιθ

Μακεδόνων Χώρα: Πολιτικές της Μνήμης/Πολιτισμός, Τέχνη, Κινηματογράφος

ΣΕΑ κατά Βυζαντινού Μουσείου λόγω γάμου οικογένειας Γλύξμπουργκ: Καλεί σε διαμαρτυρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα