ΑΘΗΝΑ
14:52
|
26.04.2024
Απίστευτη επίθεση στην Ίνγκεμπορ Μπέγκελ από τον διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3. Επίσημη γραμμή του τ/σ η “δολοφονία” χαρακτήρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έντονη ενόχληση φαίνεται ότι προκάλεσε στον φιλοκυβερνητικό σταθμό ΣΚΑΪ και ειδικά στον διευθυντή του του ΣΚΑΪ 100,3 Βασίλη Χιώτη η ερώτηση της Ολλανδής δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ που χθες Τρίτη έβγαλε εκτός εαυτού τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε, κάνοντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ να παραδεχτεί πως ακολουθούνται διαδικασίες διακοπής της θαλάσσιας διέλευσης και επιστροφής προσφύγων στην Τουρκία.

“Βρίσκω απολύτως δικαιολογημένη την οργισμένη απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός. Και λίγα της είπε”, σημείωσε ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Βασίλης Χιώτης. Μάλιστα η τοποθέτησή του ήταν σε γνώση του καναλιού, καθώς το σούπερ είχε προετοιμαστεί από πριν, ενώ έμεινε στον αέρα για 4 ολόκληρα λεπτά, γεγονός που αποδεικνύει ότι αποτελεί επίσημη θέση του τηλεοπτικού σταθμού.

ΣΚΑΪ: Και λίγα της είπε

?ΣΚΑΪ: Και λίγα της είπε?Η Σία Κοσιώνη και ο Βασίλης Χιώτης, διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3, σχολιάζουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού το επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ολλανδή δημοσιογράφο?«Δεν ξέρω πόσο Ολλανδή και πόσο δημοσιογράφος είναι» σχολίασε ο Βασίλης Χιώτης

Posted by Στα ΜΕΣΑ και στα έξω on Wednesday, November 10, 2021

Ο Βασίλης Χιώτης στη συνέχεια εξαπέλυσε χυδαία και αντισυναδελφική επίθεση εναντίον της Ίνγκεμπορ Μπέγκελ. “Η Ολλανδή δημοσιογράφος που δε ξέρω πόσο Ολλανδή και πόσο δημοσιογράφος είναι εδώ που τα λέμε” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραδόθηκε το πόρισμα του υπ. Εσωτερικών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

Ουκρανία: Σύλληψη και προφυλάκιση Μητροπολίτη για συνεργασία με τις Ρωσικές αρχές

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα