ΑΘΗΝΑ
15:07
|
01.05.2024
Ανοίγει ο δρόμος για την πραγματοποίηση των τηλεμαχιών μεταξύ των διεκδικητών της ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, χωρίς την παρουσία Παπανδρέου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοίγει ο δρόμος για την πραγματοποίηση των τηλεμαχιών μεταξύ των διεκδικητών της ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής χωρίς όμως να μπορέσει να υπάρξει συμφωνία και των “6” καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιμένει στις αρχικές του ενστάσεις.

Οι εκπρόσωποι των Νίκου Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδου απέστειλαν επιστολή προς τη δημόσια τηλεόραση προκειμένου να φιλοξενήσει τις τηλεμαχίες που θα γίνουν με βάση το μοντέλο του 2017.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η “Εφημερίδα των Συντακτών” και οι Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, και Παύλος Χρηστίδης αναμένεται να στείλουν ανάλογη επιστολή στη δημόσια τηλεόραση.

Θυμίζουμε πως η πρόταση των “5” ήταν για πραγματοποίηση τριών τηλεοπτικών συζητήσεων, δύο στον α΄ γύρο με όλους τους υποψηφίους (στις 22 και 29 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3) και ενός στον β΄ γύρο με τους φιναλίστ της αναμέτρησης (στις 8 Δεκεμβρίου). Την ίδια ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει λόγο για πολύ διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με την ανάλογη διαδικασία στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, επισείοντας παράλληλα τον κίνδυνο η τηλεμαχία να λάβει μορφή “ριάλιτι σόου”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα