ΑΘΗΝΑ
01:54
|
05.05.2024
"Η τηλεόραση είναι καλή... αλλά είναι επίσης εμπειρία μιας χρήσης" δήλωσε ο Κουέντιν Ταραντίνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο “The Late Show With Stephen Colbert” ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο τάχθηκε υπέρ των κινηματογραφικών αιθουσών, ελπίζοντας να πείσει τους λάτρεις της 7ης τέχνης να προσέρχονται με μεγαλύτερη συχνότητα στις κινηματογραφικές αίθουσες και να υποστηρίξουν τον κινηματογράφο.

“Η τηλεόραση είναι καλή… αλλά είναι επίσης εμπειρία μιας χρήσης. Υπάρχει μια πτυχή σχετικά με το ότι είναι μίας χρήσης. Όταν κυκλοφορεί μια ταινία που σε ενδιαφέρει αρκετά για να την παρακολουθήσεις θα σε κάνει να φύγεις από το σπίτι σου και να αγοράσεις ένα εισιτήριο. Θα μπορούσες να κάνεις ό,τι θέλεις εκείνο το βράδυ, αλλά αποφασίζεις να πας να παρακολουθήσεις μια ταινία. Μια ταινία συγκεκριμένα… Και πας και την παρακολουθείς και αγοράζεις ένα εισιτήριο και κάθεσαι και βιώνεις μια εμπειρία – μια εμπειρία μαζί με τόσους πολλούς αγνώστους. Και εκείνη τη στιγμή, μόλις αρχίσει η ταινία, μόλις σβήσουν τα φώτα, γίνεσαι συλλογικότητα”, δήλωσε στη συνέντευξή του ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης πρόσθεσε επίσης ότι συχνά το να πηγαίνεις στον κινηματογράφο δεν σημαίνει απλώς ότι έχεις μια θετική εμπειρία, αλλά ότι αποκτάς μια εμπειρία που μένει ανεξίτηλα χαραγμένη μέσα σου, μέσα στο μυαλό σου και μπορεί να τη θυμάσαι για πάντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Απεβίωσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

«Ο τρελός του χωριού»: Η σκοτεινή όψη της ελληνικής υπαίθρου μέσα σε μια φωτογραφία

Όχι άλλη τοξικότητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα