ΑΘΗΝΑ
01:54
|
08.09.2024
Νέα πρόκληση Ερντογάν - Μπαχτσελί με παραχάραξη χάρτη περί «τουρκικού κόσμου».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπροστά στην δεινή οικονομική κρίση που πλήττει τα τελευταία χρόνια μεγάλο μέρος του τουρκικού λαού, η κυβέρνηση Ερντογάν δείχνει να συνεχίζει να εμπιστεύεται την «αλάνθαστη» συνταγή της πόλωσης και τροφοδότησης μεγαλοϊδεατικών σχεδίων περί «Μεγάλης Τουρκίας».

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η τελευταία προκλητική φωτογράφιση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  με τον κυβερνητικό του εταίρο και αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), Ντεβλέτ Μπαχτσελί που έγινε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, όπου συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία της συνεργασίας τους.

Ερντογάν και Μπαχτσελί φωτογραφήθηκαν με φόντο χάρτη που δείνει τον λεγόμενο «τουρκικό κόσμο», στον οποίον συμπεριλαμβάνεται… η Θράκη και η Κύπρος.

Εικόνα

Την προκλητική φωτογραφία αξιοποίησαν τα περισσότερα φιλοκυβερνητικά Μέσα στην Τουρκία με πρώτη την εφημερίδα Γενί Σαφάκ που συνόδεψε το σχετικό άρθρο με τον τίτλο: «Ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο πρόεδρος του MHP Μπαχτσελί πόζαραν με τον τουρκικό παγκόσμιο χάρτη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα