ΑΘΗΝΑ
19:22
|
01.05.2024
Στον τηλεοπτικό χρόνο απέδωσε το «φάουλ» του ο Υπουργός και αντεπιτέθηκε κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «αμφίσημες και ανεφάρμοστες προτάσεις».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μέσα από μια προσπάθεια επεξήγησης και αιτιολόγησης της δήλωσής του του ότι «δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως τα σώματα ασφαλείας μεταδίδουν τον ιό», ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκερτσος, πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώνταςτην αξιωματική αντιπολίτευση για αμφίσημες και ανεφάρμοστες προτάσεις.

Ο κ. Σκέρτσος είπε στη διευκρινιστική του τοποθέτηση για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Ο πιεστικός τηλεοπτικός χρόνος πολλές φορές οδηγεί σε βιαστικές διατυπώσεις που αδικούν το σκεπτικό πίσω από μια τοποθέτηση. Προφανώς οι αστυνομικοί νοσούν και μεταδίδουν όταν δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας όσο και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας. Σίγουρα όμως δεν συμμετέχουν σε αλυσίδες διασποράς του ιού που να δικαιολογούν την επιβολή οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας. Κανένα δεδομένο από τις καθημερινές ιχνηλατήσεις που πραγματοποιούν με επιστημονική μεθοδολογία επί 20 μήνες οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα», είπε ο κ. Σκέρτσος.

Συνεχίζοντας ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε: «Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό δεν αποτελεί πολιτική σημαία ευκαιρίας. Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό συνδέεται ευθέως με τον κίνδυνο έκθεσης και μετάδοσης του ιού σε ευάλωτες ομάδες όπως π.χ. οι ασθενείς που προσφεύγουν στα νοσοκομεία για να αναζητήσουν θεραπεία και όχι για να κολλήσουν COVID. Οι ανεφάρμοστες και αμφίσημες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν ‘προαιρετικής υποχρεωτικότητας’ -δηλαδή χωρίς πρακτικές κυρώσεις- και σε άλλες ομάδες δημοσίων υπαλλήλων πλην των υγειονομικών, ψαρεύουν σε θολά νερά χωρίς να προσφέρουν πρακτικά κάποιο υγειονομικό όφελος ως προς τη γενική ανοσία του πληθυσμού. Λειτουργούν όμως σίγουρα παρελκυστικά αφενός για να καλύψουν τη συστηματικά επαμφοτερίζουσα στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα θέματα της πανδημίας και αφετέρου για να προκαλέσουν αναστάτωση σε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους, όπως είναι η δημόσια τάξη και ασφάλεια». 

Κλείνοντας κατηγόρησε «τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ» που πρέπει «να σταματήσουν να παράγουν ανώφελο θόρυβο που προκαλεί μόνο σύγχυση και παραπληροφόρη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα