ΑΘΗΝΑ
12:31
|
27.05.2024
Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση σχετικά με την εμβολιαστική στρατηγική της κυβέρνησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση σχετικά με την εμβολιαστική στρατηγική της κυβέρνησης, προκαλώντας την σφοδρή κριτική στελεχών της τελευταίας, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για ακόμη μια φορά για εναγκαλισμό με το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζοντας από το Facebook τον αριθμό των νεκρών και την κυβερνητική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης γενικότερα, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «τη μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια, όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο».

Μετά από λίγη ώρα-και αφού είχε ξεσπάσει σάλος με τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο διαδίκτυο-, ο κ. Πολάκης επεξεργάστηκε την αρχική ανάρτηση, αναφέροντας συγκεκριμένα: «την μετάλλαξη δεν την πιάνουν πλήρως τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο».

H τροποποιημένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2) Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν, οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!

Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου»

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….

Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους. Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο.

Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία» )

ΦΥΓΕΤΕ, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!»

91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2)Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν ,οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!Τριακόσια…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Friday, November 19, 2021

Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε στην ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη:

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πώς θα διαχειριζόταν την πανδημία».

Την ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχασε ούτε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΜέΡΑ25 προς Κασσελάκη: Ο αγώνας των Παλαιστινίων δεν είναι σόου στο Tik Tok

Μήνυση στο ΔΠΔ κατά της φον ντερ Λάιεν για συνέργεια στα εγκλήματα του Ισραήλ

Η Ουκρανία ελπίζει σε πακέτο όπλων ύψους 1,13 δισ. ευρώ από την Ισπανία

Συνάντηση Κασσελάκη, με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα