ΑΘΗΝΑ
03:42
|
06.07.2022
«Δεν μας ενδιαφέρει τι ψήφισε ο πολίτης το 2019» είπε ο πρώην υπουργός που διεκδικεί την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Απευθύνομαι σε 11 εκατομμύρια Ελληνίδες σε 11 εκατομμύρια Έλληνες. Απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο. Αποφασίσαμε ότι το πρόταγμά μας θα είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων του κόμματος, πάμε για ένα πολύ μεγάλο κόμμα» ισχυρίστηκε απόψε σε προεκλογική συγκέντρωση για την για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας απόψε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, ο Λοβέρδος, είπε πως δεν απευθύνεται 6% που έφεραν οι δημοσκοπήσεις την υποψηφιότητά του.  Σε άλλο σημείο ανέφερε πως «δεν μας ενδιαφέρει τι ψήφισε ο πολίτης το 2019, το 2015 στο δημοψήφισμα, τι ψήφισε το 2012, τι έχει ψηφίσει» γιατί «το προσκλητήριό μας είναι σε όλες και σε όλους ανεξαιρέτως, και τους καλούμε να έρθουν στην κάλπη της 5ης Δεκεμβρίου», ποντάροντας προφανώς  όχι μόνον στα μέλη αλλά κυρίως στους «φίλους» του ΚΙΝΑΛ.

Ο Λοβέρδος πρόσθεσε πως το ΚΙΝΑΛ «βρίσκεται στον 21ο αιώνα, δεν είναι ένα κόμμα απολιθωμένο, δεν είναι ένα κόμμα μακριά από την κοινωνία, είναι ένα κόμμα που έκανε πολλά, έπαθε πολλά, και τώρα πρέπει να ξαναγυρίσει στην πρωτοπορία για το καλό της Ελλάδος».

Κατέληξε πως το ΚΙΝΑΛ «πρέπει να έχει αρχές, τον πατριωτισμό πάνω από όλα και πρώτα από όλα, την Ελλάδα την αγαπάμε» γιατί «ο πατριωτισμός δεν έχει ανάγκη από επίθετα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στρατηγική η αμυντική σχέση Ελλάδας-Ισραήλ

Απομακρύνεται από το πόστο του Πρέσβη της Ουκρανίας στη Γερμανία ο Μέλνικ

Υπό κατάρρευση η κυβέρνηση Τζόνσον λένε οι Εργατικοί

Μαζικές επενδύσεις στις ΑΠΕ προωθεί η Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα