ΑΘΗΝΑ
06:43
|
20.04.2024
Η σύζυγος του πρωθυπουργού μιλά για πόλεμο λάσπης και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει παραχωρήσει καμία συνέντευξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ανάρτησή της στο Twitter, η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, διαψεύδει τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος υποστήριζε πως η σύζυγος του πρωθυπουργού του έχει παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» και συγκεκριμένα στο φύλλο της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου.

«Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!», αναφέρει η κ. Γκραμπόφσκι στην ανάρτησή της.

Ο ισχυρισμός Φουρθιώτη ότι πήρε συνέντευξη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αποτυπώθηκε στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά».

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για τη δική της Ελλάδα. Την καθημερινότητά της αλλά και τα επιχειρηματικά της σχέδια» είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος του ολοσέλιδου θέματος με την υπογραφή του Μένιου Φουρθιώτη. «Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το… τάβλι!» γράφει εισαγωγικά ο παρουσιαστής.

Με το «μιλώντας μας» ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αποκλειστική συνέντευξη.

Μαρέβα στα Αποκαλυπτικά

Νωρίτερα, το ζήτημα είχε σχολιάσει στο Twitter και ο εκδότης της εφημερίδας «Documento», Κώστας Βαξεβάνης.

«Εδώ ο υπόδικος Φουρθιώτης υποστηρίζει πως έχει συνέντευξη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Είτε έχει, είτε δεν έχει άλλα ψευδώς λέει ότι έχει, είναι θέμα. Αν δεν υπάρχει συνέντευξη, είναι εντυπωσιακό ότι η κυρία Μητσοτάκη δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δέον να σημειωθεί πως διαβάζοντας κανείς τις απαντήσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι μοιάζουν να είναι ίδιες με παλιότερη συνέντευξή της στους Financial Times.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα